2008_lastsupper2

Last Supper

8.90

    • Vein: punane, kuiv
    • Kvaliteet: Kaitsud geograafilise tähisega
    • Alkohol: 13 %
    • Happesus: 5,10 gr/l
    • Suhkur: 3,59 gr/l
    • Tootmine: 50 000 pudelit
    • Piirkond: Alagni, Kreeta saare keskosa
    • Kõrgus merepinnast: 500 meetrit
    • Kastmine: minimaalselt
    • Saak: 9 tonni/ha
    • Viinamari: Kotsifali 50%, Syrah 30%, Mandilari 20%
    • Veinitootja: Lyrarakis family, Kreeka

 

Kategooriad: , Sildid: , ,

Toote kirjeldus

Aroom:  metsamarjad, külluslik ja pehme aroom.
Maitse: sügav ja rikas, kerge taniin.
Serveerimistemperatuur: 17-18 C.
Toit: Grillitud liha, pikantne juust.

Lisainfo

Aastakäik

2010

Kogus

750 ml

Sulle võib meeldida ka…

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...